Fetitele viseaza mereu la papusi in rochii elegante sau costume interesante. Acest lucru le deschide o lume intreaga – haine, accesorii, animale de companie jucarie, case si vehicule. O papusa este o jucarie foarte importanta pentru o fata, pentru ca, jucandu-se cu ea, poate invata multe.

De exemplu, pot alege haine cu stil, se pot visa in diferite situatii si profesii, inventeaza si construiesc relatii cu prietenii care se joaca si cu papusile lor.

Papusi Barbie

Papusile Barbie sunt jucarii ale producatorului american Mattel Inc. Primele mostre de papusi adulte pentru joaca copiilor au aparut in 1953. Barbie este un clasic al jocurilor in care au crescut mamele moderne.

Barbie poate fi o blonda visatoare, talie de viespe, picioarele pana la cer si nici macar cea mai mica urma de rad. Faptul ca Barbie nu si-a pierdut perfectiunea optica nici dupa mai bine de 50 de ani si te poate face geloasa, deoarece, Barbie are un partener puternic si inteligent Ken.

Tipurile de papusi Barbie la moda vin cu casa lor moderna cu mobilier exclusivist si un dulap plin de haine sic de designer. Papusa Barbie, de la vedeta rock la sofer de curse, se angajeaza in profesia pe care o vrea micuta ei prietena.

Cu papusi Barbie, fetitele joaca diverse roluri sociale si pot fi construite si stapanite in situatiile de zi cu zi. Iconica Barbie este absolut versatila si ramane mereu papusa fidela a fetitelor.

Papusi LOL

LOL este o lume imensa de papusi de colectie de la MGA Entertainment. Aceste jucarii sunt distractia preferata pentru fetele de 7-10 ani. Colectia include atat papusi in miniatura, cat si papusi care masoara 23 de centimetri.

Ea a fost inspirata de hype-ul „unboxing”, care le arata oamenilor cum sa despacheteze, sa prezinte si sa evalueze produsele nou achizitionate. Micile fashioniste se bucura sa se joace cu papusi LOL.

Cu dimensiunea de 27 cm si accesoriile sale extinse cu 20 de piese diferite, imbracarea si dezbracarea sunt distractive. Pentru ca hainele sa nu se sifoneze si accesoriile de moda sa fie protejate, toate accesoriile pentru papusi sunt depozitate in saci de haine si cutii viu colorate. Pe langa Swag, blonda inalta, mai sunt trei papusi in prima editie: Lady Diva, Royal Bee si Dollie.

Papusi mari

Papusile in marime naturala sunt foarte populare. Sunt modelate dupa corpul unui bebelus real si sunt uneori echipate cu functii interesante, care fac jocul si mai realist.

Hranirea, oferirea suzetei, schimbarea scutecelor, mangaierea si mersul la olita – accentul acestor tipuri de papusi mari este pus pe ingrijirea copilului. In acelasi timp, manuirea papusilor antreneaza abilitatile motorii si empatia tinerilor „parinti” de papusi. In plus, noile situatii de joc stimuleaza imaginatia copiilor.

Cum se fac papusile

In primul rand, ar trebui sa faci o lista cu cele mai importante ustensile de care vei avea nevoie. Pentru a putea face singura o papusa simpla, ai nevoie doar de urmatoarele materiale:
• Bandaj tubular
• Ac si ata
• Umplutura cu fibre
• Resturi de lana
• Pix si foarfece
• Tesatura de culoarea pielii
• Haine finisate pentru papusi sau resturi de tesatura in culoarea dorita.

Dupa ce ati obtinut toate materialele, urmeaza pasii simpli cu urmatoarele instructiuni pentru a face singura papusa:

In primul rand, taie toate partile importante ale corpului la dimensiunea dorita din material. Poti fie sa desenezi aceste maini libere, fie sa utilizati sabloane de pe internet.

Foloseste umplutura polivalenta pentru a forma o minge de dimensiunea papusii pe care o doresti. Pentru a se potrivi cu aceasta, taie o bucata din bandajul tubular, coase-l pe o parte si intoarce intreg bandajul tubular. Acest lucru va face cusatura sa dispara si poti umple capul cu umplutura polivalenta.

Acum formeaza o minge solida si leag-o cu o bucata de lana in partea de jos.

Apoi taie o bucata potrivita din materialul de culoarea pielii si coase-o si pe partile laterale. Intoarce si ataseaza. Acesta este, de asemenea, legat strans in partea de jos.

Modelarea corpului Decupeaza partile corpului desenate pe materialul de culoarea pielii si coase-le impreuna la margini. Apoi intoarce si partile corpului, astfel incat cusatura sa fie in interior.

Acum umple toate partile cu vata si coase capetele deschise din stanga, impreuna sau partile individuale impreuna.
Finisarea Pentru par, lipeste resturi de lana pe cap. Poti desena ochii, gura si nasul cu un stilou normal. Alternativ, poti obtine ochi gata pregatiti care se misca in magazinul de artizanat.

La final, pune pe papusa hainele pe care le-ai cumparat sau pe care le-ai cusut singura.

Cum sa faci o casa de papusi

Casele de joaca de dimensiunea potrivita pentru Barbie si Ken sunt si ele disponibile gata facute, dar cu putina pricepere manuala iti poti realiza propriile idei in atelierul de hobby de acasa, fara prea mult efort.

Cu cele doua aripi laterale si o usa mare de terasa, aceasta casa de papusi este aproape o vila. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, aranjat pentru a economisi spatiu, daca este necesar. Pentru ca cele doua aripi exterioare pot fi pliate spre interior. Casa este inchisa astfel incat sa nu cada nimic, iar spatiul pe podea este redus.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Papusi pentru colectia fetitei tale

  1. Interesanta abordarea prin care se exploreaza legatura dintre muzica si sanatatea mintala. Este incurajator sa vedem cum terapiile cu muzica pot avea efecte pozitive asupra persoanelor cu diverse afectiuni mentale, precum anxietatea sau depresia. Articolul ofera informatii valoroase si stimulante pentru cei care doresc sa exploreze acest domeniu.

  2. Articolul este foarte bine documentat si ofera o perspectiva interesanta asupra impactului pe care il are muzica asupra creierului uman. Studiile prezentate sunt foarte relevante si argumentate, iar concluziile sunt solide. Este impresionant cum putem folosi muzica pentru a ne imbunatati starea de spirit si performanta cognitiva.

  3. Am fost impresionat de statistica prezentata in articol referitoare la cantitatea uriasa de deseuri electronice generate anual la nivel global. Este alarmant sa constatam cat de mare este impactul acestei industrii asupra mediului. Cred ca este necesara o schimbare in mentalitatea noastra pentru a proteja resursele naturale si a reduce poluarea cauzata de e-waste.

  4. Articolul este foarte informativ si ofera o perspectiva interesanta asupra impactului tehnologiei asupra mediului inconjurator. Este important sa constientizam cum alegerile noastre digitale pot avea consecinte pe termen lung pentru planeta. Recomand tuturor sa citeasca acest articol si sa reflecteze la modul in care isi folosesc dispozitivele electronice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *