Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, va fi si anul acesta una de senzatie, cu recorduri doborate an de an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita numarului tot mai mare al magazinelor online care ofera cele mai tari promotii.

Vinerea Neagra sau asa cum deja toata lumea stie drept Black Friday este un termen colocvial pentru vinerea urmatoare Zilei Recunostintei din Statele Unite.

Multe magazine ofera vanzari foarte promovate in Vinerea Neagra si se deschid foarte devreme sau cu ceva timp inainte de Ziua Recunostintei. Black Friday a fost in mod obisnuit cea mai aglomerata zi de cumparaturi a anului din Statele Unite din cel putin 2005.

Stam cu ochii pe Shopimeo pentru piese de mobilier, canapele, paturi, scaune, corpuri de iluminat si orice decoratiune pentru casa ta. Cele mai mari reduceri pentru imbracaminte si incaltamine pe Fashiondays si Answear fie ca este vorba de rochii, pantaloni, geci de iarna sau ultimele modele de pantofi, carti si cosmetice de la Elefant etc.

Cand incepe Black Friday 2021?

In mod normal in Statele unite va fi pe 26 noiembrie, dar ca in trecut ne asteptam ca Emag sa tina Black Friday cu o saptamana inainte, adica pe 19 noiembrie 2021.

Majoritatea magazinelor online vor incepe mai devreme reducerile de black friday intre 10-12 noiembrie asa ca urmareste cele mai bune pe site-ul nostru: WeCool.ro unde vom actualiza ofertele magazinelor online.

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Oferte Black Friday 2021

  1. Articolul mi-a deschis ochii asupra unor aspecte importante legate de utilizarea excesiva a tehnologiei si impactul sau asupra sanatatii mentale. Este esential sa gasim un echilibru intre beneficiile si riscurile aduse de progresul tehnologic.

  2. Sunt de acord cu autorul ca trebuie sa fim atenti la modul in care folosim tehnologia, pentru a nu ne pierde conectarea cu realitatea si pentru a ne proteja datele personale impotriva potentialelor amenintari cibernetice.

  3. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca am invatat multe lucruri noi despre ultimele tendinte in domeniul tehnologiei. Este impresionant cum evolueaza aceasta industrie si cum ne influenteaza viata de zi cu zi.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit o perspectiva noua asupra tehnologiilor moderne. Sunt de acord cu autorul ca este important sa fim constienti de impactul pe care il au acestea asupra vietii noastre cotidiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *