Sistemul de dus este un mecanism care pune in functiune bateria astfel incat sa poata fi folosita apa, la ambele temperaturi ale sale in orice moment al zilei.

Locuintele din zilele noastre nu mai sunt atat de spatioase precum erau inainte, iar acest aspect se reflecta asupra tuturor incaperilor. Datorita dimensiunilor mai reduse, incaperile au inceput sa sufere modificari indiferent de tipul acestora.

Baia este una dintre incaperile cele mai influentate de catre scaderea dimensiunilor, fiind conceputa in dimensiuni mult mai mici decat inainte.

Fiind o incapere indispensabila, baia trebuie sa fie conceputa cu foarte mare atentie indiferent de dimensiunea pe care o are. Functionalitatea trebuie sa se situeze mereu pe primul loc in procesul de amenajare pentru ca incaperea sa poata fi utilizata la capacitate maxima.

In urma schimbarilor dimensionale, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa opteze pentru cabine de dus, lasand in trecut cazile de mari dimensiuni. In felul acesta, baia este complet functionala, dar si accesibila din punct de vedere spatial.

Datorita evolutiei tehnologice, cabinele de dus au inceput sa fie concepute cat mai modern, in stil minimalist, astfel incat sa se potriveasca cu fiecare baie in parte. Sistemele necesare pentru cabina de dus au suferit si ele modificari, iar in momentul actual, cele mai apreciate dintre acestea sunt sistemele de dus incastrate.

Ce sunt sistemele de dus incastrate?

Sistemul de dus este un mecanism care pune in functiune bateria, astfel incat sa poata fi folosita apa, la ambele temperaturi ale sale in orice moment al zilei. O buna functionare a acestei baterii presupune existenta unor tevi si piese interconectate in permanenta.

Un sistem de dus incastrat presupune pozitionarea tuturor acestor elemente in interiorul peretelui, astfel incat sa nu mai fie nimic vizibil pe exterior. Singurele elemente care raman la vedere dupa incastrare sunt comenzile.

De ce sa optezi pentru un sistem de dus incastrat pentru baia ta?

Fiind un mecanism destul de nou, acest tip de sistem de dus ar putea fi privit cu scepticism. Acest lucru ar putea influenta decizia de cumparare oricat de multe beneficii ar avea un astfel de sistem.

Daca si tu te gandesti sa iti cumperi un sistem de dus nou pentru baia ta, insa nu stii daca cel incastrat este o alegere potrivita, atunci iata cateva motive pentru care nu vei regreta achizitia:

Sistemul de dus incastrat poate fi montat oriunde

Principalul avantaj al acestui sistem este faptul ca nu conteaza care este locul unde va fi montat. Spre deosebire de sistemele clasice, acesta poate fi montat intr-un loc diferit de cel in care curge apa fara sa prezinte probleme de functionare. In felul acesta, puteti modifica temperatura apei fara sa va udati.

Incastrarea sistemului de dus confera eleganta

Procesul de incastrare presupune ascunderea tuturor mecanismelor necesare pentru functionarea apei. Acest proces ofera mai multa eleganta cabinei de dus, si ii ofera in acelasi timp si un aer mai modern. In felul acesta designul cabinei sau al peretilor nu va fi estompat.

Sistemul de dus incastrat economiseste spatiu

Datorita incastrarii, cabina de dus va beneficia de mai mult spatiu liber care poate fi folosit cu alte scopuri. Spre exemplu, locul in care se afla sistemul de dus inainte de incastrare poate fi ocupat cu un mic raft care sa foloseasca in procesul de depozitare. In felul acesta puteti avea la indemana toate produsele necesare igienei personale, chiar in cabina de dus.

Sistemul de dus incastrat este usor de intretinut

Curatarea si intretinerea unui astfel de sistem este un proces extrem de simplu avand in vedere faptul ca nu raman foarte multe piese pe exterior. Acesta se poate curata simplu cu un jet de apa sau folosind o laveta umeda.

In felul acesta, cantitatea de apa necesara curatarii se va diminua, iar ciclul de viata al produsului va fi mai crescut.

Sistemul de dus incastrat este o solutie moderna de utilizare a cabinei de dus care aduce o serie de beneficii importante cumparatorilor. Acest mecanism nou este foarte usor de instalat si nu prezinta riscuri.

Este o alegere ideala pentru persoanele carora le plac noile tehnologii si care adopta stilul minimalist pentru propria locuinta.

4 thoughts on “De ce sistemele de dus incastrate sunt o alegere potrivita?

  1. Sunt incantat de oferta variata de produse disponibile pe wecool.ro. Am gasit exact ce cautam si am fost placut surprins de preturile accesibile. Procesul de comanda a fost simplu si rapid, iar produsele au fost livrate in stare perfecta. Recomand cu incredere acest site.

  2. Am avut o experienta excelenta cu wecool.ro. Produsele sunt de calitate exceptionala si au fost livrate la timp. De asemenea, serviciul lor de asistenta pentru clienti este foarte eficient si amabil. Sunt foarte multumit de achizitia mea si voi reveni cu siguranta pe acest site.

  3. Ma bucur ca am gasit acest articol despre produsele de pe wecool.ro. Am fost impresionat de calitatea si diversitatea produselor prezentate. De asemenea, preturile sunt foarte competitive. Cu siguranta voi cumpara de pe acest site in viitor.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ. Am aflat multe lucruri noi despre produsele disponibile pe acest site. Imi place faptul ca ofera o varietate larga de produse si servicii pentru toate nevoile noastre. Voi recomanda cu siguranta acest site prietenilor mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *